Biscuiti cu seminte si faina de canepa


INGREDIENTE: 

1 cana de seminte decorticate de canepa

2/3 cana de faina de canepa

100g zahar brun

2 galbenusuri

2 linguri unt moale

1 lingurita otet

1 lingurita praf de copt

1 lingurita aroma naturala de vanilie NATURIO

1 lingurita scortisoara

1 lingurita nucsoara

1 varf de cutit de sare

 

MOD DE PREPARARE:

Se preincalzeste cuptorul la 200 C si se tapeteaza tava cu hartie de copt. Se mixeaza untul moale cu zaharul brun, pana cand s-au omogenizat bine si au devenit o spuma. Peste spuna de unt se pun galbenusurile si se omogenizeaza compozitia. Apoi se adauga faina de canepa, semintele praful de copt, sarea condimentele, otetul si aroma de vanilie. Se mixeaza 2-3 minute, la viteza medie. Se modeleaza bilute din compozitie, de dimensiunea unui nuci. Se asaeza in tava, la o distanta de cel putin 3-4 cm intre ele pentru a nu se lipi la copt si se preseaza cu podul palmei. Biscuitii se coc pana se rumenesc, apoi se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Biscuiti cu seminte si faina de canepa, imagine 1