Ulei aromat din arahide cu hribi presat la rece

Gramaj: 250 ml

35 RON
Ulei aromat din arahide cu hribi presat la rece

Uleiul de arahide se poate utiliza ca atare in salate, sosuri, in prepararea legumelor si pastelor sau gatire la wok. Prin punctul inalt de "ardere" de peste 230 ℃ acesta este ideal pentru preparate fierte sau coapte oferind savoare desăvarsita cărnii. Studii stiintifice au demonstrat ca utilizarea lui in alimentatie poate induce senzatia de satietate, facandu-l perfect pentru persoanele la dieta. Adaosul de hribi vine sa innobileze acest ulei minunat cu un gust si un parfum special. Mixul acesta se poate folosi la orice preparat care se combina cu hribii, de exemplu: vinaigrette, cartofii copti, orezul sau sosurile de ciuperci. Ciupercile care au stat in ulei se pot folosi ulterior daca le lasam sa se hidrateze 15 minute in apa, dupa care putem sa le adaugam in orez sau sa asezonam diferite fripturi. Daca doriti ca o parte din hribi sa ajunga la preparatul dumneavoastra agitati sticla inainte de utilizare.

Ulei aromat din arahide cu hribi presat la rece

IMPARTE