Ulei presat la rece din miez de nuca

Gramaj: 250 ml

35 RON
Ulei presat la rece din miez de nuca

Ulei presat la rece din miez de nuca:
Uleiul de nucă este un ulei consistent, cu gust și miros deosebit de plăcute. Datorită conținutului de acizi grași polinesaturați acesta este indicat în curele de protecție ale aparatului cardiovascular. Consumul lui stimulează producția de melatonină oferind un somn liniștit. Uleiul de nucă presat la rece poate fi folosit și ca adjuvant în tratamentele teniazei, căderii părului (alopecie), varice, răni cronice, mastoză, afecțiuni hepatice. In cosmetică este utilizat in mod principal ca emoliant, menținand hidratarea pielii. Gustul său deosebit il recomandă in salate, paste și la asezonarea diverselor legume si sosuri. Atenție: uleiul de nucă rancezeste foarte usor și trebuie păstrat in ambalajul original, bine inchis, la frig si intuneric.

Ulei presat la rece din miez de nuca

IMPARTE