Ulei presat la rece din seminte de susan

Gramaj: 250 ml

23 RON
Ulei presat la rece din seminte de susan

Uleiul din seminte de susan presat la rece, are un gust plin si bogat, cu miros placut de seminte fiind utilizat in special in bucataria asiatica. Datorita continutului mare de antioxidanti si acizi grasi esentiali este recomandat pentru imbunatatirea nivelului celesterolului total, a calitatii somnului si a presiunii sangvine. Se poate utiliza ca adjuvant in tratamentele bucale impotriva halitozei si gingivitei. Uleiul din seminte de susan este folosint si in cosmetica datorita efectului sau puternic emolient pentru pielea uscata si terna. Cea mai buna metoda de a beneficia de toate calitatile acestui ulei este consumul la rece dar structura sa ii permite utilizarea la gatit pana la temperaturi de 200 C.

Ulei presat la rece din seminte de susan

IMPARTE