Ulei din arahide presat la rece
250 ml - Ulei obtinut prin presare la rece
Uleiuri presate la rece: Uleiurile trebuie alese cu grija in functie de continutul de grasimi si de temperaturile la care incepe deteriorarea substantelor nutritive.
250 ml - Ulei obtinut prin presare la rece
250ml - Ulei obtinut prin presare la rece
250 ml ulei presat la rece din miez de nuca
250 ml ulei presat la rece din migdale crude
Persoanele care isi doresc un stil de viata sanatos, printr-o alimentatie echilibrata, pot folosi cu incredere fainurile noastre la prepararea blaturilor, deserturilor si a produselor de panificatie deoarece se comporta excelent si confera preparatelor un gust deosebit.
Fainurile din seminte constituie o sursă naturală de fibre şi proteine, cu un bogat continut în vitamine (A, B,E) si minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu etc).
Uleiurile trebuie alese cu grija in functie de continutul de grasimi si de temperaturile la care incepe deteriorarea substantelor nutritive. Grasimile din uleiuri, necesare intr-o alimentatie sanatoasa si echilibrata, ajuta absorbtia vitaminelor A, D, E si K, iar acizii grasi asigura sanatatea parului si pielii, dar si a inimii si creierului.
Se stie faptul ca romanii folosesc foarte mult uleiul de floarea soarelui. Acesta are cea mai indelungata traditie si cea mai larga raspandire, fiind ieftin si placut la gust. Medicii spun ca acest tip de ulei rezista pana la temperaturi de 170 de grade, iar dupa incepe sa elimine substante toxice – cancerigene – in alimente, ingreunand digestia si favorizand tulburari grave la nivelul aparatului digestiv.